Iwiiiii írta:nájti: én megyeeeeeee~ek. : D
helyes! :D bifor? :3
Moderátor: Iwiiiii
Jekyll írta:Iwiiiii írta:nájti: én megyeeeeeee~ek. : D
helyes!bifor? :3

Hivatásos édesség-és bishounen-függő 
Iwiiiii írta:ha hamarabb szólsz <___< már elígérkeztem az ismerősömnek, aki szólt, hogy lesz SS. Sry :oops: :cry:

Iwiiiii írta:Okés, mindenképp megnézem a jelmezed és iszunk egyet. : D
Beöltözés... kész jépopp sztár leszek, csak nem a cingár fajtából x'D Szóval ez nem számít beöltözésnek, mert mindenki úgy fog kinézni, mint én... : D Nem volt ötletem, se keretem, hogy beöltözzek... vagy aminek beöltöztem volna, az inkább NS-re lett volna való.

Iwiiiii írta:Eddig nem ismertem őket, de tetszetős zenét játszanak, csak az előző 4 perc tanulsága alapján nem fejfájásra való a zenéjük... ehh ^^"
amúgy mókás volt, hogy tegnap előtt aaaaakkkora fintort vágott egyik barátnőm, mikor mondtam, hogy japán zenét hallgatok, hogy azt látni kellett volna x'D pedig már mondtam neki párszor...

Iwiiiii írta:én úgy tudom, hogy az oshare ilyen kis happy pop-os beütésű, színes kawaii izééé. : D (utánanéztem, és helyén álló a definícióm x'DDDD) De ha beírod a magyar google-ba, akkor ad ki képeket is, és akkor rögtön szembetűnő, hogy a vk-ra ilyen fekete-kék sötét dolgok jönnek elő, míg az ok-nél minden rózsaszín és tünci. ^^
Am. minden ismerősömnek megmutattam már, hogy mit hallgatok (szóval hallották), és valóban hangulatjavítóként hallgatok japánokat. Depressziózni ott vannak a skandinávok.

Iwiiiii írta:Arashi és Gazette? x'DDDDDD Jézusom. Elképzeltem, és... *röhög tovább* Bár ma már semmi nem lehetetlen, csak Dzsánni bácsi úgysem engedi meg a srácoknak ezt... :/
Vajon melyik stílus lenne a dominánsabb? 

machiko írta:Jajj... Isteni lenne, tényleg szeretném látniÉs mondjuk lenne akkora sikerük, hogy elmennek turnézni is... akár ide is. Túl nagy igények ezek?
![]()

Iwiiiii írta:Ugyan, a Gazette már volt Bécsben, szóval egy köpésre voltak Pesttől. Igaz, megfogadtam, hogyha el is jönnek Mo-ra koncertezni, akkor CSAK kíváncsiságból nem fogok elmenni. : D

Iwiiiii írta:Én már csalódtam <___< ezért nem megyek : D A Miyavi koncert egyszerűen élvezhetetlen volt a sok kis fangörcs miatt, akik kb. letiporták egymást (köztük engem is), csak azért, hogy megfogják Miyavit... volt olyan, aki végül a seggét taperolta le. No komment. Szóval tanulni kell még a kultúrát idehaza. Ill. máskor ne a PeCsa-ba tegyenek ilyen koncerteket.
LM.C-re meg menni akarok, csak még mindig nem vettem rá jegyetde akivel mentem volna, az amúgy is meggondolta magát. :/ A Versailles pedig a Gaze-hoz hasonló "kíváncsiság" miatt vonz, szóval felejtős.
Am. szerintem a Johnny's-osok azért nem jönnek Európába, mert itt nem tudnának megtölteni egy teljes arénát, ergo veszteséges lenne a turné, és a koncert DVD-k láttán mindenki elismer(het)i, hogy a showműsoruk csak egy nagy csarnokban lenne élvezhető, nem pedig egy kis klubban.

machiko írta:Gondolom átlagéletkortól függ ez az egész nagyon, vagy a gyermek szocializációjától... Esetleg gyermekkori trauma is állhat a háttérben, vagy csak simán a 'többiek is ezt csinálják, akkor mán mimérne?'-stílus.

Nameless írta:Tipikus szexideálok a tinik körében. Jól néznek ki, jó a zenéjük, minden kiscsajban kialakul az ideálkép, tökéletesnek képzelik, és mivel ennyire gyökerek vagy hormontúltengésük van, fanatizmussá, sőt fetisizmussá alakul ez az egész, naggggyon komplex folyamat, a szépséghiba abban nyilvánul csak meg, hogy mindenki más számára ez irritáló, sőt, kurvára idegesítő. *Megigazítja a szemüvegét és a fehér orvosi köpenyét, majd leteszi a papírt, melyre a diagnózist írta.*
Én ezért nem hallgatok jérokkot, tudom, nem a hallgatóság alapján kell megítélni a zenét, de engem eleve taszít, bár az tény, hogy a moi dix mois-tól félek. A versailles tagjai szépek, de a sok visítóspicsán, akik majmolják őket, egyszerűen undorítóan állnak az ilyen cuccok. Úgy a google-s képeken beállítva meg kipéesselve a japán szépfiúk (ja, ez meg a másik, tiltja a szépérzékem, hogy olyan zenekarokat hallgassak, amelyek tagjainak NEM TUDOM MEGÁLLAPÍTANI A NEMÉT) többségét én is gerincre vágnám, ofkorz, de visítani engem ember még nem nagyon hallott és nem is fog, ha csak nem nyúznak meg elevenen, vagy nyomják ki a két szemem. Sőt, úgy ki tudnám néha belezni a sok fangörcsölő nyomi tinilányt, hogy csak úgy visítanak, mint egy miyavi koncerten... [Pedig én se vagyok még nagykorú.]

machiko írta:
Amúgy most már tudom, hogy meg lehet állapítani egy japán ember nemét, nem is kell hozzá különösebb tehetség

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég